علت خیانت به همسر | دلایل خیانت در روانشناسی
نوشته شده توسط : ذهن نو

علت و دلایل خیانت به همسر چیست؟ تقریبا همه افرادی که با خیانت همسرشان مواجه می‌شوند با این موضوع مشغله ذهنی پیدا می‌کنند که چرا این اتفاق افتاده و چه عاملی زندگی مشترکشان را به این نقطه رسانده است؟ روانشناسان بر این باورند که خیانت بیماری رابطه بوده و عوامل مختلفی زمینه‌ساز آن هستند. در واقع یک عامل به تنهایی منجر به خیانت نمی‌شود بلکه علل مختلف در تعامل با یکدیگر این اتفاق را رقم می‌زنند. از جمله فاکتورهای موثر در خیانت زناشویی می‌توان به داشتن سبک زندگی نادرست در دوران مجردی، نداشتن رابطه صمیمانه با همسر و عوامل تحریک کننده در محیط اجتماعی اشاره کرد. با آگاهی از دلایل خیانت و کمک گرفتن از روانشناس می‌توانید از بروز آن پیشگیری نمایید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره خیانت همسر کلیک کنید.

 

 

مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو خدمات 

 

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

 

مشاوره تلفنی - مشاوره تلفنی خانواده - مشاوره تلفنی ازدواج - مشاوره تلفنی خیانت - مشاوره تلفنی کودک - مشاوره تلفنی جنسی - مشاوره تلفنی ترک اعتیاد - مشاوره شغلی تلفنی - مشاوره تلفنی تحصیلی - مشاوره حضوری - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خیانت - مشاوره کودک - مشاوره جنسی - مشاوره ترک اعتیاد - مشاوره شغلیمشاوره تحصیلی

از جمله مهمترین موضوعاتی که شما باید بر روی آن ها 

ترک تریاک - ترک متادون - ماده مخدر گل - ترک ترامادول - تربیت کودک - تست اعتیاد - ترک اعتیاد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگی - علائم افسردگی - روانشناسی کودک - ملاک انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

 

منبع :

 علت خیانت در روانشناسی 

 دلایل خیانت همسر 

 

 

علت و دلایل خیانت به همسر

مواجه شدن با خیانت همسر یکی از استرس‌زا ترین تجربیات مرتبط با زندگی زناشویی است که می‌تواند برای هردو طرف ماجرا آسیب‌های فراوانی را به همراه بیاورد. در این شرایط فرد آسیب دیده معمولا با این موضوع اشتغال ذهنی پیدا می‌کند که چرا خیانت اتفاق افتاده؟ در جواب به این سوال بسیاری از افراد خود را قربانی هوسرانی فرد مقابل می‌دانند و برخی دیگر ممکن است خود را مقصر بدانند یا فکر کنند برای رابطه کم کاری کرده‌اند. روانشناسان بر این باورند که خیانت نوعی بیماری در رابطه زوجین است که در اثر علل و عوامل مختلف به وجود می‌آید. در حقیقت این مشکل پدیده‌ای تک علیتی نیست و فاکتورهای مختلفی در پدیدآیی آن نقش دارند. در ادامه به مهم‌ترین دلایل بروز خیانت در رابطه زناشویی اشاره کرده‌ایم:

1- عوامل مرتبط با دوران مجردی

سبک زندگی افراد در دوران مجردی می‌تواند عامل تعیین کننده‌ای در میزان تعهد و پایبندی به زندگی زناشویی باشد. افرادی که قبل از ازدواج دائما در روابط بی قید و بندی بوده‌اند و چارچوب مشخصی برای ارتباط با جنس مخالف نداشته‌اند، نمی‌توانند به یک باره بعد از ازدواج عادت‌های خود را تغییر دهند. در این شرایط احتمال اینکه پس از مدتی به سبک زندگی تنوع طلبانه خود برگردند تا حد زیادی وجود دارد.

2- علت خیانت به همسر | طی نشدن درست دوران عقد یا نامزدی

دوران عقد یا نامزدی نقش مهمی در کیفیت زندگی مشترک دارند. در حقیقت شما در این دوران رابطه خود را پی ریزی کرده و پس از ازدواج آن را مستحکم خواهید کرد. افرادی که دوران نامزدی یا عقد مناسبی نداشته‌اند ممکن است همواره برای تجربه روابط عاشقانه قبل از ازدواج کنجکاو باشند و همین عامل آن‌ها را به سمت روابط دیگر سوق بدهد.

تماس با مشاور

3- عوامل مرتبط با محیط اجتماعی

خیانت کردن تنها به عوامل درون فردی یا ارتباطی مربوط نمی‌شود بلکه محیط اجتماعی که فرد در آن قرار دارد نیز می‌تواند تا حد زیادی در این مسئله تاثیر گذار باشد. برای مثال داشتن شغلی که در آن فرد ارتباطات بسیار زیادی به جنس مخالف دارد یا داشتن دوستانی که همواره فرد را برای برقراری روابط فرازناشویی ترغیب می‌کنند از جمله عوامل بسیار مهمی هستند که می‌توانند در بروز خیانت نقس داشته باشند.

4- علت خیانت به همسر | نداشتن تفریحات سالم

بسیاری از افراد آنچنان در وظایف شغلی و زندگی زناشویی خود غرق می‌شوند که دیگر خود را فراموش می‌کنند. این افراد معمولا بی وقفه کار کرده و به اوقات فراغت خود اهمیتی نمی‌دهند. این در حالی است که نیاز به تفریح یکی از نیازهای اصلی همه انسان‌هاست. اگر این نیاز به شیوه درستی ارضا نشود ممکن است به تمایلات نادرستی منجر گردد و الگوهای رفتاری غلطی را رقم بزند که از جمله آن‌ها می‌توان به برقراری ارتباط‌های سطحی با جنس مخالف برای تجربه لذت آنی اشاره کرد.

5- نبود صمیمیت کافی در ارتباط با همسر

برخی از زن و شوهرها تنها در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند اما از نظر روانی فاصله زیادی میان‌شان وجود دارد. آن ها نمی‌توانند همانند دو دوست همدم یکدیگر باشند و فعالیت‌های لذت بخشی را با هم انجام دهند. همین مسئله باعث می‌شود که شکاف عاطفی عمیقی میان‌شان شکل بگیرد و احتمال بروز خیانت نیز افزایش یابد.

 

بیشتر بخوانید : روابط فرازناشویی | علل و آسیب های رابطه فرا زناشویی

 

6- اختلاف‌های حل نشده در طول زمان

بسیار اهمیت دارد که بتوانید هر مشکلی را به موقع حل کنید و تعارض‌هایتان را از طریق گفت و گوی موثر با یکدیگر در میان بگذارید. توجه داشته باشید که بار روانی مشکلات به مرور زمان روی هم انباشته شده و در نهایت به احساس خشم و ناراحتی عمیق منجر می‌شود. این شرایط شما را تا حد زیادی در برابر روابط ناسالم آسیب پذیر کرده و می‌تواند زمینه بروز خیانت را فراهم سازد.

7- علت خیانت به همسر | تکانشگری و فقدان دوراندیشی

تکانشگری نوعی ویژگی شخصیتی است که باعث می‌شود افراد در لحظه، بدون فکر و دور اندیشی عمل کنند. افرادی که تکانشگری بالایی دارند، پیامدهای رفتار خود را در نظر نمی‌گیرند و معمولا با گذشت مدت کوتاهی از رفتارهایی که انجام داده‌اند پشیمان می‌شوند. این افراد بیش از سایرین ممکن است که خود را در روابط فرازناشویی و غلط درگیر سازند. برای کسب اطلاعات در زمینه درمان خیانت کلیک کنید.

 

سوالات متداول

– آیا خیانت قابل جبران است؟

خیانت یک رویداد بسیار آسیب‌زا در رابطه زناشویی است که می‌تواند خسارات روحی و روانی مختلفی را برای هر دو طرف به وجود بیاورد. به طوری که هرکدام احساس کنند این ارتباط هرگز همانند سابق نمی‌شود. با این حال امروزه روانشناسان متخصص در حیطه زوج درمانی روش‌های مختلفی را برای بهبود این وضعیت به کار می‌بندند. این روش‌ها به زوجین کمک می‌کنند رابطه خود را از نو بسازند و فرصت دیگری در اختیار هم قرار دهند.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه خیانت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره _ تماس بگیرید.

شماره تماس ذهن نو

منبع :

 علت خیانت در روانشناسی 

 دلایل خیانت همسر 

 





:: برچسب‌ها: علت خیانت به همسر | دلایل خیانت در روانشناسی ,
:: بازدید از این مطلب : 653
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: